Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 

Jongens B2. Zoekt een jonge of oud speler als hoofd- of assistent-coach

Junioren

4-7 Dit is een prachtig aanbod om dit jaar echt goed begeleid te leren in JB2 als coach.
JB2 is een team wat grotendeels bestaat uit mannen die landelijk gespeeld hebben in C1/ C2 vorig jaar en B1 net of nog niet gehaald hebben. Ze hebben volgend seizoen weer selectie als perspectief persoonlijk en willen graag spelen.
Ik heb vorig jaar JC2 gecoacht en dat kan ik goed, op team l

Lees verder

Wijzigingen verenigingsmanagement, horeca en clubhuis

Nieuws

30-6 Het seizoen is ten einde en er zijn wijzigingen doorgevoerd in de personele invulling voor wat betreft het verenigingsmanagement en horeca. Zoals reeds gemeld op de ALV moet er bezuinigd worden op inzet van professionele medewerkers in o.a. de horeca.
Wij hebben daarom helaas afscheid moeten nemen van onze medewerkers Tjitske en Jacco, langs deze weg willen wij hen nogmaals da

Lees verder

Teamkleding en teamsponsoring

Nieuws Nieuws afbeelding

26-6 Wilt u een team sponsoren of voor een heel team dezelfde kleding bestellen? Dan zijn daar door HC Zwolle enkele spelregels aan verbonden.
De teamkleding die voor en na de wedstrijd gedragen mag worden door HCZ teams dient van het merk Reece te zijn. Leerentveld Vrijetijd is de exclusieve leverancier van het officiƫle Reece tenue en Reece teamkleding van HC Zwolle.
Alle kleding

Lees verder

Sluiting HCZ tijdens de zomerstop

Nieuws Nieuws afbeelding

24-6 HCZ is gesloten tijdens de zomerstop van 29 juni tot en met 9 augustus. Er kan in deze periode niet worden getraind.
Deze sluiting is iets langer dan normaal en (mede) noodzakelijk omdat we tijdens deze vakantieperiode geen corona-vrijwilligers in willen/kunnen zetten om de coronaregels te handhaven en controleren.
Het bestuur wenst iedereen een prettige vakantie en ziet ied

Lees verder

Nationale Sportkampen

Diversen Nieuws afbeelding

18-6 Gratis stick bij hockeykamp in zomer op Zwolle De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 6-10 juli georganiseerd op HC Zwolle . Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het kamp staat o.l.v. een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en entho

Lees verder

Van Hoek Bouw nieuwe shirtsponsor Dames 1 / Heren 1

Sponsoring Nieuws afbeelding

17-6  
HC Zwolle is zeer blij dat Van Hoek Bouw haar sponsoring gaat uitbreiden met de shirtsponsoring van Dames 1 en Heren 1! Het nieuwe contract is deze week ondertekend door eigenaar Rob Dellen en onze voorzitter Olaf ten Thij. Vanaf het nieuwe seizoen zal het logo van Van Hoek Bouw te zien op de voorzijde van de shirts van D1 en H1.

Sponsorcontract
Van Hoe

Lees verder

Nu ook de HC Zwolle trui !

Sponsor Nieuws afbeelding

5-6 De casual HCZ hoodie actie loopt super goed. Afgezien dat men de hoodie super gaaf vindt, wil men ook graag de club steunen.
Velen vroegen echter ook om een HC Zwolle casual trui.
Daarom is er vanaf vandaag ook een trui (de zgn crewneck) te passen en te bestellen bij Leerentveld Vrije tijd.
Met dezelfde opdruk als de hoodie.
Ook hier gaat de opbrengst volledig naar

Lees verder

ABN AMRO clinic-dag groot succes!

Evenementen Nieuws afbeelding

29-6 De voortekenen waren al goed. Binnen enkele dagen was de inschrijving vol.
De dag zelf verliep even vlot en succesvol!
In de morgen verzamelde 100 kinderen tussen 6 en 14 jaar zich om onder leiding van top international Valentin Verga en onze eigen toppers van dames 1 en heren 1

Lees verder

vacature trainer-coach HC Zwolle JA1 en MC1

Top Hockey

29-6 BEN JIJ DE TRAINER-COACH VOOR HC ZWOLLE JA1 OF MC1?
Het technisch kader van HC Zwolle is nog op zoek naar een tweetal (top)trainers voor JA1 en MC1!
Doelstelling van de jeugdopleiding van HC Zwolle is spelers en speelsters klaarstomen voor Heren en Dames 1, zodat deze teams op termi

Lees verder

Coronavirus van invloed op hockeysport update 26 juni

Nieuws

26-6 Nieuw Protocol Verantwoord Sporten De sportbonden en NOC*NSF hebben de versoepelingen die woensdag 24 juni door minister-president Rutte zijn aangekondigd per 1 juli vertaald naar  een nieuw sportprotocol verantwoord sporten .
LET OP: DIT PROTOCOL IS NOG IN ONTWIKKELING EN IS

Lees verder

Start trainingen hockeyseizoen 2020 - 2021

Trainingen

24-6 In afwachting van de nieuwe corona maatregelingen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM, zullen we (onder voorbehoud) starten in de maand Augustus 2020.  
Week 33 (10 t/m 14 Augustus) starten de volgende top veldteams (mits anders afgesproken) - MD1 / MD2 / MC1 / MC2

Lees verder

HC Zwolle benoemt coaches voor haar topteams

Nieuws

29-5 Met de aanstelling van  Alex Mulder  als trainer-coach bij HC Zwolle Heren 1 hebben we een hockeyer puur sang in de gelederen. Alex is op jonge leeftijd begonnen bij het vroegere ZMHC. Later heeft hij de overstap gemaakt naar Tempo '41 waar hij jaren in Heren 1 heeft gespeeld. 
Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram