Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 

Verloren ring

Diversen

17-4 Zoek geraakt op de hockeyclub: wit/geel gouden verlovingsring. Achtergelaten bij de wedstrijdtafel, en waarschijnlijk bij het teruggeven van sleutels/portemonnee oid bij iemand anders beland.
Het is 2 weekeinden geleden gebeurd, inmiddels nog steeds zoek. Heeft u de ring misschien gevonden, apart gelegd, en er niet meer aan gedacht? Dan graag een mail naar [email protected] .

Lees verder

Interland wedstrijden

wedstrijden

16-4 Van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april spelen Nederlands Meisjes A (U18) en Nederlands Jongens A (U18) 3 wedstrijden tegen Engeland Meisjes en Jongens U18.
De wedstrijden worden gespeeld op Hockeyclub Zwolle.
Het wedstrijdschema is als volgt:
Zaterdag 20 april:
13.30u Nederlands Meisjes A – Engeland U18
15.30u Nederlands Jongens A - Engeland U18

Lees verder

Geen trainingen in de meivakantie (19-04 t/m 03-05)

Trainingen Nieuws afbeelding

5-4Beste leden van HC Zwolle,
Op goede vrijdag én in de meivakantie, week 17 en week 18, zal er niet getraind gaan worden.
Topteams kunnen in overleg met hun trainer/coach kiezen om wel te gaan trainen, geef dit dan tijdig door aan Wilco Prins.

Lees verder

Kids First bij HC Zwolle

Nieuws Nieuws afbeelding

18-3 De HC Zwolle neemt met drie jeugdteams deel aan een groot landelijk onderzoeksproject 'Kids First'.Onder de vlag van dit onderzoek gaan wij bij de HC Zwolle bouwen aan een veilig sportklimaat. Hierbij zetten wij het kind centraal en gaan wij focussen op plezier, positieve coaching en sociale veiligheid. Immers,jeugdsport draagt bij aan een aantal positieve aspecten zoals zelfvertrouwen. <

Lees verder

Start trainingen seizoen 2019-2020 (Tophockey)

Top Hockey Nieuws afbeelding

30-1Beste (potentiële) toplijn spelers en speelster. 
Het seizoen 2019-2020 zal starten op maandag 12 augustus. Als jij in aanmerking wil komen voor MA1, MB1, JA1 of JB1 moet je die datum terug zijn van vakantie.
Voor alle 2e teams die onder Tophockey vallen én voor JC1, MC1, JD1 en MD1 starten de trainingen vanaf maandag 19 augustus. Om voor een van deze teams

Lees verder

Mededeling van de arbitragecommissie

Arbitrage

26-3 De planning van de scheidsrechters aanwijzing voor de jeugdwedstrijden tot en met juni is gereed, hetgeen betekent dat iedereen op de site kan zien wanneer hij of zij is ingedeeld om te fluiten.
We gaan, zeker met alle schoolactiviteiten, examens e.d. een drukke tijd tegemoet en dat b

Lees verder

Euro Hockey League

Evenementen

23-3 Van 17 t/m 22 april vind de Euro Hockey League plaats bij Oranje-Rood in Eindhoven.

Als hoofdsponsor hebben wij de mogelijkheid om het VIP ticket arrangement met 30% korting aan te bieden voor leden van ABN AMRO gesponsorde hockeyclubs.
Graag doe ik het verzoek om deze info

Lees verder

Bestuursvacatures

Bestuur

6-3 Beste leden van HC Zwolle,
Komend najaar zit de bestuurstermijn erop van een aantal bestuursleden. Zij hebben dan 6 jaar in het bestuur van HC Zwolle gezeten, en statutair betekent dat we op zoek zullen moeten naar een aantal waardige vervangers. We zijn op zoek naar:Lees verder

Besproeing van de velden

Nieuws

4-3 Werkingstijden van de sproei installatie:
De capaciteit van ons sproeisysteem is niet berekend op het sproeien voor elke wedstrijd en dit is ook niet noodzakelijk. Vandaar dat er standaard momenten zijn wanneer er gesproeid zal worden op de velden.
De onderstaande tijden zijn indi

Lees verder

Controleer je bereikbaarheid!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-12 Om alle communicatie via LISA optimaal te laten verlopen is het van belang dat de juiste e-mailadressen en telefoonnummers in ons systeem vermeld staan. Bij deze de oproep ...doe de check!
Vul alle velden in!
Indien er slechts één e-mailadres en/of één te

Lees verder

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram