Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
wedstrijden

Uitleg standaardtenue/reservetenue

11-9-2018

De competitie is gestart en dat heeft al een aantal spannende wedstrijden opgeleverd!

Wij hebben via verschillende kanalen teruggekoppeld gekregen dat er de nodige discussies hebben plaatsgevonden over de tenues van teams en dan in het bijzonder de kleuren van de shirts.

Discussie op het veld over tenuekleuren achten we (kort voor een aanvang van een wedstrijd) niet wenselijk. Dit is dan ook de reden dat we jullie informeren over wat wel/niet mag met betrekking tot de tenuekleuren.

Alle teams beschikken over een standaardtenue én een reservetenue. Het is goed om te weten dat wij niet spreken over een thuis- en uittenue. In principe geldt dat een team zowel thuis als uit in het standaardtenue speelt, tenzij het standaardtenue conflicterend is met het tenue van de thuisspelende vereniging. 

In dat geval maakt de uitspelende vereniging gebruik van het reservetenue. Alle uitwedstrijden spelen in het reservetenue is dus niet toegestaan!

Om te voorkomen dat een team bij een ter plekke geconstateerd conflict moet spelen in hesjes of in het reserve tenue van de thuisspelende vereniging adviseren wij uitspelende teams om het reservetenue altijd mee te nemen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben ge├»nformeerd. Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, schroom dat niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdsecretariaat HCZ

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram