Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Gezocht

Gezocht: Een enthousiaste Cashmanager

18-6-2017

Het Administratie Vrijwilligers Team van HC Zwolle is op zoek naar iemand die het leuk vindt om binnenkort de rol van Cashmanager op te pakken. Omdat het een nieuwe rol is kun je gelijk aan de slag!

Als je het leuk vind om grotendeels van huis uit in contact te treden met mensen in & buiten de club en het niet vervelend vind om ergens volhardend achter aan te jagen, dan is dit de geknipte clubvrijwilligersrol voor jou.

De primaire taak van de Cashmanager is er voor te zorgen dat alle betalingen aan & door de club binnen de betaaltermijnen plaatsvinden.

Binnen de club zijn er veel kasstromen. Zo is er aan de inkomstenkant de contributie, de sponsoring en de horeca. Aan de uitgaven kant gaat het om alle betalingen voor een diversiteit aan afgenomen diensten.

Wat er niet onder valt zijn de betalingen aan trainers & vrijwilligers.

 

De club kent twee hoofgroepen debiteuren; de contributie betalende leden en de sponsoren. Daarnaast is er een kleine groep die diensten bij de club afneemt zoals een lunch of avondbijeenkomst.

De hoofdtaak is om na afloop van de betaaltermijn de bedrijven of mensen die nog niet betaald hebben aan te sporen het openstaande bedrag alsnog te voldoen, vriendelijk doch correct.

Voor de contributieachterstanden trek je samen op met de contributiebeheerder en vind je alle informatie in het clubsysteem "LISA”.

 

Bij de sponsorachterstanden en de nog niet betaalde diensten krijg je uitdraaien uit het boekhoudsysteem en heb je contacten met de sponsorcommissie en de penningmeester.

In een enkel geval neem je rechtstreeks contact op met het administratiekantoor van de club of met de horecamanager.

 

Je krijgt de beschikking over een eigen club-emailadres[email protected]en toegang tot "LISA” en "EXACT”. Zo gemiddeld over het jaar genomen kost het zo’n 2 á 4 uur per week, vrijwel alles is thuis via de mail, per post en via telefoon af te handelen. Er zijn pieken aan het begin van het seizoen en aan het einde van het seizoen.

 

Aanmeldingen of vragen kun je sturen naar de penningmeester van HC Zwolle: [email protected]

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram

 

Twitter