Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Competitie

Zomercompetitie

9-6-2017

Na de competitie stoppen? Echt niet!!

Aankomende zomer wordt er voor de derde keer een Zomercompetitie georganiseerd op de velden van HC Zwolle. Wat is de Zomercompetitie dan ook al weer? Het is een uniek concept speciaal voor alle A-jeugd en senioren van HC Zwolle. Om lekker na de competitie te kunnen spelen, en om de A-jeugd kennis te laten maken met de senioren en vice-versa.

Jullie eigen competitie loopt half juni af en veel A-jeugdspelers vinden het jammer dat de competitie dan al is afgelopen. En datzelfde geldt voor de senioren die nog best zin hebben in een paar avondjes hockey.

Kennismaken met A-jeugd en senioren

Daarom willen wij aansluitend op het einde van de competitie starten met een Zomercompetitie voor jullie! In deze competitie willen wij alle A-jeugd, senioren en oud-leden (leeftijd tot 24 jaar) bij elkaar brengen om een leuke competitie met elkaar op onze velden te spelen. Gezelligheid en plezier in het hockey staan altijd voorop.

De wedstrijden zullen op de vrijdagavond plaatsvinden, zodat vrijwel iedereen er bij kan zijn en er ook alle tijd is voor een gezellige borrel na de wedstrijden. Voor de A-jeugd is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met het seniorenhockey en voor de senioren de ultieme manier om samen te spelen met de A-jeugd. Je mag je ook met een groepje inschrijven maar alle teams zullen een mix zijn tussen A-jeugdigen, senioren, meisjes en jongens. Mixed dus!

4 Vrijdagavonden

De Zomercompetitie begint op vrijdag 23 juni 2017 en eindigt op vrijdag 14 juli 2017.

Zo kunnen jullie daarna je Zomervakantie plannen. We starten de wedstrijden rond 20:00 en ze zijn ongeveer rond 21:30 afgelopen. Daarna is er tijd voor een gezellig samenzijn, waarbij de club zorgt voor de hapjes.

Gratis deelname en uitstel van opzegging A-jeugdspelers

Deelname aan de Zomercompetitie is voor alle leden van HCZwolle inbegrepen in de contributie. Je betaalt er dus niet extra voor! Speciaal voor de A-jeugd hebben we het zo geregeld dat deelnemers van de Zomercompetitie uitstel van eventuele uitschrijving van het lidmaatschap hebben, zodat je pas na de Zomercompetitie kunt bepalen of je door wil gaan met hockey in een seniorenteam bij HC Zwolle. Dit betekent dat je niet voor 1 juli 2017 hoeft op te zeggen, maar dat dit tot zaterdag 15 juli 2017 kan.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Meld je dan aan voor 16 juni 2017 aan bij [email protected]. In schrijven kan via deze LINK!

Als je nog vragen hebt kun je die ook naar dit mailadres sturen. Informeer ook even of je teamgenoten mee doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus stoppen na de competitie? Echt niet!

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Zomercompetitie!!

Met vriendelijke groet,

De Zomeravond Commissie

Tim Nadort 06 218 468 33

Freek Aberson 06 546 002 84

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram

 

Twitter