Inschrijfformulier
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 

Welkom bij HC Zwolle. Op deze pagina kunt u zichzelf of uw kind aanmelden als lid van de vereniging.

Wij doen dat voor het gemak digitaal.
Naast leden zijn er bij onze club vele vrijwilligers. Of het nu gaat om bestuur, coaching, training, arbitrage, bardiensten of commissiewerk, de club functioneert alleen dankzij de inzet van velen. Wordt u of een van uw kinderen lid van de club, dan rekenen wij erop, dat u de club steunt in de vorm van vrijwilligerswerk. Het aanmelden als vrijwilliger is onderdeel van het inschrijvingsproces.

Uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Direct na afronden van de inschrijving via internet ontvangt u kopie van inschrijving ter kennisgeving op het opgegeven e-mailadres. Indien dit niet het geval is stuur dan email naar [email protected] Na verwerking van u inschrijving ontvangt u een welkomstmail met het verzoek de in ledenadministratie geregistreerde gegevens te controleren en uw lidnummer en password om in te loggen als lid op de website. 
   
Let op:
 
Wanneer je je inschrijft als juniorlid, dient onderstaand formulier te worden ingevuld door ouder/voogd. Wel moeten de gegevens van je kind ingevuld te worden.

 
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contactgegevens ouders
   
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Soort Lidmaatschap
   
Scheidsrechterskaart
   
   
Hockeyverleden
   
   
   
   
U bent ouder voogd van (hieronder graag voor en achternaam kind opgeven en geb. datum)
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
Vrijwilligerwerk
 
Zodra uw kind geplaatst wordt, zult u een oproep ontvangen om een van de ouders of voogd in te schrijven als vrijwilliger.

 
HC Zwolle draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit bent jij aanwezig?
 
Binnen onze club zijn vele werkzaamheden voor vrijwilligers. Via de hieronder aangegeven link kunt u alle functies met omschrijving van het werk en tijdsbelasting vinden. Iedere functie heeft een eigen functie-code. Ga hier na de vacature-bank: klik hier voor de vacatures en vul hieronder de CODE in.

 
   
   
   
   
   
   
Clubsponsoring
   
Betaling van de contributie
Ik ga akkoord met een doorlopende machtiging voor termijnbetaling
   
Accoordverklaring
 
Wij gaan ervan uit dat je met het invullen van dit formulier akkoord bent met ons beleid wat betreft soorten leden, contributie, lid worden en opzeggen.(zie contributie/bepalingen. Wanneer de inschrijver jonger dan 18 jaar is, dient dit formulier ingevuld te worden door de ouder/voogd van de inschrijver.

 
   
   

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram

 

Twitter