Clubtenue HCZwolle
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 

Clubtenue HCZwolle

Wij willen als club een uniforme uitstraling hebben.

Het HC Zwolle clubtenue bestaat uit een blauwwit shirt met een rode verticale bies, blauwwitte sokken en een blauwe short/ rokje voor op het veld. Alle bovengenoemde kledingstukken zijn voorzien van het beeldmerk HC Zwolle en/of het HC Zwolle logo. 

De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. Bij uitwedstrijden dragen wij het reguliere clubtenue. Wanneer onze kleuren niet voldoende afwijken van de kleuren van de ontvangende vereniging heeft HC Zwolle een afwijkend tenue dat bestaat in die gevallen uit een oranje shirt en oranje kousen. Ook zal deze kleding voorzien zijn van het beeldmerk HC Zwolle en/of HC Zwolle logo.

Om het beeldrecht van HC Zwolle te beschermen mag het HC Zwolle logo onder strenge voorwaarden gebruikt worden. Dat geldt ook voor teamkleding.

Om die reden is alle kleding van HC Zwolle exclusief te verkrijgen bij ”Leerentveld Vrijetijd”. Alle kleding is van het Merk Reece en te kopen bij Leerentveld Vrijetijdin het PEC Zwolle stadion. Het logo van HC Zwolle mag alleen gebruikt worden door ”Leerentveld Vrijetijd” en mag alleen gebruikt worden op kleding van het merk Reece. 

Het is dan ook niet toegestaan om het HC Zwolle logo te gebruiken op team- en wedstrijdkleding die niet van het merk Reece is en niet gekocht is bij Leerentveld Vrijetijd. Het bestuur zal hier streng op toezien.

Ook is het niet toegestaan in het thuisshirt te trainen. Deze mag enkel en alleen gedragen worden tijdens officiële wedstrijden.

Op het tenue worden, naast het logo van HC Zwolle, ook de logo's van vier clubsponsors aangebracht: ABN-AMRO als hoofdsponsor van de vereniging en Leerentveld Vrijetijd als sponsor/ leverancier van kleding en materiaal. Van Rossum IJzerhandel en Arslan & Ter Wee Advocaten voor arbeidsrecht, familierecht en letselschade.

Als lid van HC Zwolle ontvangt u 10% korting op het gehele hockeyassortiment. (Acties en afprijzing uitgezonderd)

 

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram