Verslag
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 

Dames 8 - Voorster Hockeyclub Twello D1: 5 - 1

Gespeeld op: 27-5-2018

Dames 8 is KAMPIOEN!! 🏆

 

Meer dan verdient is dames 8 vandaag (Zondag 27 mei 2018) kampioen geworden!!

 

Wij wisten met z’n allen dat wij kampioen konden worden, maar ook dat het afhing van een andere wedstrijd uit de competitie tussen de nummers 2 en 3, want die moesten toevallig precies vandaag tegen elkaar! Die wedstrijd begon een half uur eerder dan die van ons, dus hebben wij contact gehouden met die teams. En natuurlijk ook een belangrijk ding, wij moesten winnen! Soms klinkt winnen van zelf sprekend maar toch is dat het absoluut niet. Want keer op keer moesten de meiden dit toch samen zien te klaren! Soms winnen met dikke cijfers, maar soms ook gewonnen doordat het “geluk” onze kant op viel omdat wij wel scoorden en onze keep als een kei stond te keepen en het team stond te knallen. Helaas ook na de winterstop gehad dat het “geluk” even niet aan onze kant was, maar dan is het doorgaan en op naar de volgende wedstrijd. Ondanks de domper van de voorcompetitie, die er toch niet was nadat wij dachten voorcompetitie kampioen te zijn! En wij dus in deze klasse/ poule bleven. Mogen/ kunnen wij het nu echt roepen! 

 

•Dames 8 is KAMPIOEN!!• 

 

Wij hebben nog 2 wedstrijden te gaan, maar ik ben onwijs trots op ons team ( mijn toppers).. Strijden als team, vechten voor elkaar en veel gezelligheid en wat wij heel belangrijk vinden sportiviteit/ positiviteit. 

 

Dit alles maakt mij dan ook een super trotse coach van dit gezellige, leuke, sportieve en enthousiaste team!! 

 

Bedankt invallers, inval coach, trainer(s) en de supporters! Dat jullie hebben geholpen dit te bereiken! 

 

Lieve sportieve groet, 

Hczwolle coach van Dames 8

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HCHN D2

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram

 

Twitter