Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Diversen

Bitjes happen woensdag 21 en donderdag 22 maart 2018

12-3-2018

HAPAVOND:

Woensdag 21 maart 2018

Donderdag 22 maart 2018

Moet je nog een bitje voor het nieuwe seizoen? Zit die van jou nog goed en lekker?

Boersma & Boersma, praktijk voor tandheelkunde en orthodontie biedt de HCZ leden de mogelijkheid om tijdensde hapavonden een op maat gemaaktegebitsbeschermer aan te laten meten (i.p.v.op de "hap”zaterdag).

 

Op Woensdag 21 maart van17.30 tot 19.00 en op Donderdag22 maart van 17.30 tot 19.00kunt u in de praktijk aan de Rijnlaan 33 in Zwollelangskomen om een afdruk van het bovengebit van uzelf of uw kind(eren) te laten maken. Hieropzal een goedpassende gebitsbeschermer wordenvervaardigd. Als de gebitsbeschermers klaar zijn (na ca anderhalve week) ontvangtu een mail dat het bitje op de club klaar ligt.

Mochten deze data en tijden u niet passendan kunt u ook tijdens de reguliere openingstijden en tegen het regulieretarief (rond de 100 euro) een bitje laten aanmeten.

Kosten:

Wisselgebit beschermer € 40,00

(Geschikt voor melkgebittot het moment dat de blijvende snijtanden geheel zijn doorgebroken) Normale beschermer € 50,00

Er is een keus uit de kleuren geel, rood, blauw,oranje, wit en doorzichtig. De gebitsbeschermer zal voorzienworden van naam en telefoonnummer.

Aanmelden:

Graag uwnaam (of van uw kind),adres, telefoonnummer en de hapavond waarop u langs wilt komen mailen naar: [email protected]

 

Of u kunt het formulier invullendat onderaan de pagina staat om een mail te sturen.

Betaling: Contant

Op de hapavond.Er is geen pin mogelijkheid in de praktijk(pinautomaat om de hoek).

Waarom eenop maat gemaaktegebitsbeschermer?

Een op maat gemaaktegebitsbeschermer heeft een beterepasvorm dan een bitje wat je zelf moet aanpassen. Hierdoordraagt het prettiger, omdat ademen en slikken beter gaat.

Rond de leeftijdvan 6 jaar zullen de voortanden wisselen en komen er grote kiezen achterinbij. Daarna wordt er tot de leeftijd van 10 jaar meestalniet meer worden gewisseld. In die periodekan er dus een op maat gemaakt bitje gemaakt worden.

Na de leeftijd van 10 gaan de rest van de melkelementen wisselen. Wellicht is er ook een beugel nodig. In de fase dat er gewisseldwordt is het misschienverstandiger een goedkoperbitje te kopen, de minderepasvorm hierbij voor lief nemend en wat vaker aan te passen aan de veranderingen in de mond. Indien er een beugel wordt gedragen kan er met de orthodontist besprokenworden hoe het beste de tanden beschermd kunnen worden tijdens het hockeyen.

Als alle blijvende tandenaanwezig zijn is een op maat vervaardigde gebitsbeschermer zeker aan te raden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Bespeling van de velden bij vorst en sneeuw

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram