Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 november 2014
Tijd T/U Team Tegen team
09:45 Uit Meisjes 8E4 Hockey Vereniging Zevenaar M8E3
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

30-10-2014
Bestuur HC Zwolle stelt pestprotocol vast
 

HC Zwolle wil haar (jeugd-)leden graag een omgeving bieden waarin zij prettig en veilig kunnen sporten en zich kunnen ontwikkelen. Pesten verstoort dat en helaas gebeurt dat overal. Het is van groot belang pesten serieus te nemen en een duidelijk en helder beleid te hebben waar alle betrokkenen op terug kunnen vallen in voorkomende gevallen. Om deze reden heeft het bestuur en samenwerking met de vertrouwenscommissie een pestprotocol opgesteld. Dit pestprotocol is de downloaden "zie bijlage"


Dit protocol is afgeleid van de aanbeveling, zoals die die door de KNHB is opgesteld onder de noemer van de landelijke actie Sportiviteit & Respect. Ook hebben we het pestprotocol gelijk getrokken met soortgelijke protocollen binnen het Zwolse onderwijs.


De komende maanden zullen we het protocol nader introduceren bij coaches, trainers en commissieleden, omdat zij een belangrijke rol spelen bij het onderkennen en het in de eerste lijn aanpakken van pestgedrag. 


Heb je vragen over het protocol? Dan kun je altijd even contact opnemen met de vertrouwenscommissie via vetrouwenscontactpersoon@hczwolle.nl.

 

Han Wijlens, bestuurslid

Eduard de Bruijn, vertrouwenscontactpersoon

Pamela Wilthuis, vertrouwenscontactpersoon


App link pestprotocol http://goo.gl/eNcRCm 

 


WEDSTRIJDEN

30-10-2014
Super Sunday zondag 2 november
 
 
NIEUWS

30-10-2014
Schoonmaken van de watervelden
 
Op dit moment worden de watervelden gereinigd, zodat er aanstaande zondag veld 1 er perfect bij ligt. Vanaf maandag zal veld 2 gereinigd worden door de firma die de velden heeft aangelegd.

 


  
 
APP

29-10-2014
Alle info over de (oefen)interlands op 17 en 18 november App
 

Alle info over Dameshockeyinterland Nederland - Duitsland op 18 november en vriendschappelijke wedstrijd op 17 november op de velden van HCZwolle


Dinsdag 18 november spelen de nationale dameshockeyteams van Duitsland en Nederland om 18.30 uur een interlandwedstrijd tegen elkaar op Sportpark Het Hoge Laar.


Voorafgaand aan de interland op dinsdag is er op maandag 17 november om 17.00 uur (en niet op 16.30 uur zoals in eerdere berichtgeving was vermeld) een oefenwedstrijd Nederland tegen Duitsland.
Die oefenwedstrijd is bij uitstek een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouders te genieten van hockey op het allerhoogste niveau.

Onder leiding van de nieuwe bondscoach Sjoerd Marijne worden beide dagen benut als laatste voorbereiding op de Champions Trophy, welke van 29 november tot en met 7 december worden georganiseerd in Argentinië. Naast Nederland doen daaraan ook Argentinië, Australië, China, Engeland, Duitsland, Japan en Nieuw-Zeeland mee.


HC Zwolle is de trotse gastheer en organiseert samen met de KNHB dit voor onze regio unieke spektakel.
Een primeur voor onze jonge vereniging en dat wordt vast voor iedereen een onvergetelijke ervaring, zeker ook de interland op 18 november.


Voor alle hockeyliefhebbers een niet te missen evenement. Voor onze (jeugd)leden, ouders en iedereen die iets met hockey heeft. We verwachten op dinsdag 18 november veel publiek van hockeyverenigingen uit de regio.Om iedereen goed te informeren is onderstaande info van belang.

Kaartverkoop voor de interland 18 november
Omdat we toch wel veel kosten maken en een dergelijk evenement kostenneutraal willen houden, rekenen we voor de interlandwedstrijd op 18 november een toegangsprijs van € 5,- in de voorverkoop. Kaarten hiervoor zijn uitsluitend via de website van HCZwolle vanaf heden te koop. Klik op deze link http://goo.gl/4cF4hh voor kaarten. Wees er wel snel bij want we verwachten veel publiek en het aantal beschikbare kaarten is best veel, maar op is op!
Eventueel nog beschikbare kaarten op de dag zelf zijn te koop bij de ingang van het sportpark voor € 7,- per stuk. Graag betalen met gepast geld. Er is geen gelegenheid om met een pinpas te betalen.


Tip: kom op tijd, bijvoorbeeld al rond 17.00 uur. We verwachten veel publiek. Het sportpark is vanaf 16.30 uur toegankelijk. Om 17.30 uur beginnen de teams aan hun warming-up. Dat is natuurlijk ook al leuk om naar te kijken. Aanvang wedstrijd: 18.30 uur.


Toegang oefenwedstrijd 17 november
Een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouder(s) hun idolen aan het werk te zien. De oefenwedstrijd op maandag 17 november (17.00 uur) is vrij toegankelijk. Wel vragen we bij de entree een vrijwillige bijdrage van € 1 per persoon. Daarvoor krijg je dan wel een lot en ding je mee naar prachtige prijzen waaronder een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal! Zie voor meer info Loterij verderop.
We verwachten voor deze middag naast veel eigen jongste jeugdleden met hun ouder(s) en jeugdleden HCZwolle, ook veel scholieren uit Zwolle. En naar wat we inmiddels via de wandelgangen hebben opgevangen ook jeugdleden van omringende hockeyverenigingen.


Tip: Ook voor deze vriendschappelijke wedstrijd is het verstandig om ruim voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn, bijvoorbeeld zo rond de klok van half vier. Om 16.00 uur beginnen de teams met hun warming-up. Aanvang wedstrijd: 17.00 uur.


Parkeren op 17 en 18 november
Iedereen uit Zwolle: kom met de fiets!
In verband met beperkte parkeergelegenheid voor auto’s worden alle leden en overige belangstellenden uit Zwolle verzocht op de fiets naar Het Hoge Laar te komen. Hiervoor zijn extra parkeervoorzieningen getroffen.


Komt iemand met de auto, dan zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Door parkeerbegeleiders worden automobilisten verwezen naar de beschikbare parkeerplaatsen rondom het Hoge Laar. Voor (ouders van) leden is de Bellinistraat de beste optie om daar te parkeren. Dan kun je onder de tunnel door lopen naar Het Hoge Laar.


Trainingen
Maandag 17 november
De trainingen op 17 november gaan gewoon door, behoudens de trainingen op Veld 1. We kunnen ons echter goed voorstellen dat trainers in overleg met hun trainingsgroep besluiten om gezamenlijk de wedstrijd te bekijken.
Hoe er wel rekening mee dat de kleedkamers en toiletten in het clubhuis gesloten zijn. Dat komt omdat we de gehele benedenverdieping aan de twee spelende teams hebben toebedeeld.
Buiten het clubhuis zijn voldoende extra sanitaire voorzieningen.


Dinsdag 18 november
Het zal naar verwachting erg druk worden op 18 november. Daarom is besloten dat alle trainingen op 18 november worden afgelast. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie niet welkom zijn. Integendeel, jullie zijn ook van harte uitgenodigd om de interland Nederland – Duitsland te komen kijken. Wel met een geldig toegangsbewijs (zie kaartverkoop).


Koek en Zopie
Op het Hoge Laar zullen verschillende uitgiftepunten staan voor drankjes en eterij. We denken aan een friettent, soep, broodjes rookworst, etc.
In verband met de veiligheid worden dranken geserveerd in plastic bekers en glazen. Vanaf hier al een oproep om lege glazen in de afvalbakken weg te gooien.


Toiletten
De toiletten in het clubhuis zijn beide dagen niet toegankelijk. Op onze accommodatie worden voldoende speciale toiletten geplaatst.


Loterij
Gedurende beide dagen worden loten verkocht á € 1,-. Daarmee maak je kans op prachtige prijzen, waaronder een door alle dames van het Nederlands elftal gesigneerd shirt! Daarnaast verloten we ook nog andere hockeyattributen. Iedere dag is er een trekking en maak je kans om een van die superprijzen te bemachtigen. Hoe meer loten je koopt, hoe groter de kans. De verloting vindt plaats na afloop van de wedstrijd.


Vrijwilligers wijzen de weg
Voor een dergelijk evenement kunnen we naast een aantal professionele krachten gelukkig ook gebruikmaken van de diensten van vele vrijwilligers. Daar zijn we trots op. Laat dat ook als bezoeker blijken en volg hun instructies op, zowel om het verkeer in goed banen te leiden als ook het publiek rondom het veld te begeleiden.
Dringende oproep
Op dit moment hebben er zich nog weinig vrijwilligers aangemeld. Vandaar de dringende oproep om je als vrijwilliger voor één of misschien wel beide dagen op te geven. We denken aan (senioren/veteranen)-leden, hun partners, ouders van (jeugd)-leden. Opgave via vrijwilligers@hczwolle.nl of bel met Jules Spanjaars, tel. 06 513 390 32.


Adres Sportpark het Hoge Laar
Luttekeweg 5 Zwolle.


Vragen?
Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, stuur dan een email naar interland@hczwolle.nl. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.


Tenslotte
We hopen dat 17 en 18 november geweldige happenings worden en rekenen op een grote opkomst. Toeters, vlaggen, rood-wit-blauw opgemaakt, verzin het maar.
laat maar eens zien dat we in Zwolle een sportief feestje kunnen bouwen!


App link website http://goo.gl/SkJ2lh


We wensen iedereen alvast een fantastische middag/avond.
Bestuur HCZwolle
 
NIEUWSBRIEF

29-10-2014
Alle info over de (oefen)interlands op 17 en 18 november
 
Alle info over dameshockeyinterland Nederland - Duitsland op 18 november en vriendschappelijke wedstrijd op 17 november op de velden van HC Zwolle

Dinsdag 18 november spelen de nationale dameshockeyteams van Duitsland en Nederland om 18.30 uur een interlandwedstrijd tegen elkaar op Sportpark Het Hoge Laar.

Voorafgaand aan de interland op dinsdag is er op maandag 17 november om 17.00 uur (en niet op 16.30 uur zoals in eerdere berichtgeving was vermeld) een oefenwedstrijd Nederland tegen Duitsland. Die oefenwedstrijd is bij uitstek een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouders te genieten van hockey op het allerhoogste niveau.

Onder leiding van de nieuwe bondscoach Sjoerd Marijne worden beide dagen benut als laatste voorbereiding op de Champions Trophy, welke van 29 november tot en met 7 december worden georganiseerd in Argentinië. Naast Nederland doen daaraan ook Argentinië, Australië, China, Engeland, Duitsland, Japan en Nieuw-Zeeland mee.

HC Zwolle is de trotse gastheer en organiseert samen met de KNHB dit voor onze regio unieke spektakel. Een primeur voor onze jonge vereniging en dat wordt vast voor iedereen een onvergetelijke ervaring, zeker ook de interland op 18 november.

Voor alle hockeyliefhebbers een niet te missen evenement. Voor onze (jeugd)leden, ouders en iedereen die iets met hockey heeft. We verwachten op dinsdag 18 november veel publiek van hockeyverenigingen uit de regio.Om iedereen goed te informeren is onderstaande info van belang.

Kaartverkoop voor de interland 18 november
Omdat we toch wel veel kosten maken en een dergelijk evenement kostenneutraal willen houden, rekenen we voor de interlandwedstrijd op 18 november een toegangsprijs van € 5,- in de voorverkoop. Kaarten hiervoor zijn uitsluitend via de website van HC Zwolle vanaf heden te koop. Klik op de banner voor kaarten. Wees er wel snel bij want we verwachten veel publiek en het aantal beschikbare kaarten is best veel, maar op is op!

Eventueel nog beschikbare kaarten op de dag zelf zijn te koop bij de ingang van het sportpark voor € 7,- per stuk. Graag betalen met gepast geld. Er is geen gelegenheid om met een pinpas te betalen.

Tip: kom op tijd, bijvoorbeeld al rond 17.00 uur. We verwachten veel publiek. Het sportpark is vanaf 16.30 uur toegankelijk. Om 17.30 uur beginnen de teams aan hun warming-up. Dat is natuurlijk ook al leuk om naar te kijken. Aanvang wedstrijd: 18.30 uur.

Toegang oefenwedstrijd 17 november
Een uitgelezen kans voor onze jongste jeugd om samen met hun ouder(s) hun idolen aan het werk te zien. De oefenwedstrijd op maandag 17 november (17.00 uur) is vrij toegankelijk. Wel vragen we bij de entree een vrijwillige bijdrage van € 1 per persoon. Daarvoor krijg je dan wel een lot en ding je mee naar prachtige prijzen waaronder een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal! Zie voor meer info loterij verderop.

We verwachten voor deze middag naast veel eigen jongste jeugdleden met hun ouder(s) en jeugdleden HCZwolle, ook veel scholieren uit Zwolle. En naar wat we inmiddels via de wandelgangen hebben opgevangen ook jeugdleden van omringende hockeyverenigingen.

Tip: Ook voor deze vriendschappelijke wedstrijd is het verstandig om ruim voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn, bijvoorbeeld zo rond de klok van half vier. Om 16.00 uur beginnen de teams met hun warming-up. Aanvang wedstrijd: 17.00 uur.

Parkeren op 17 en 18 november
Iedereen uit Zwolle: kom met de fiets!
In verband met beperkte parkeergelegenheid voor auto’s worden alle leden en overige belangstellenden uit Zwolle verzocht op de fiets naar Het Hoge Laar te komen. Hiervoor zijn extra parkeervoorzieningen getroffen.

Komt iemand met de auto, dan zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Door parkeerbegeleiders worden automobilisten verwezen naar de beschikbare parkeerplaatsen rondom het Hoge Laar. Voor (ouders van) leden is de Bellinistraat de beste optie om daar te parkeren. Dan kun je onder de tunnel door lopen naar Het Hoge Laar.

Trainingen
Maandag 17 november
De trainingen op 17 november gaan gewoon door, behoudens de trainingen op Veld 1. We kunnen ons echter goed voorstellen dat trainers in overleg met hun trainingsgroep besluiten om gezamenlijk de wedstrijd te bekijken.
Hou er wel rekening mee dat de kleedkamers en toiletten in het clubhuis gesloten zijn. Dat komt omdat we de gehele benedenverdieping aan de twee spelende teams hebben toebedeeld. Buiten het clubhuis zijn voldoende extra sanitaire voorzieningen.

Dinsdag 18 november
Het zal naar verwachting erg druk worden op 18 november. Daarom is besloten dat alle trainingen op 18 november worden afgelast. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie niet welkom zijn. Integendeel, jullie zijn ook van harte uitgenodigd om de interland Nederland – Duitsland te komen kijken. Wel met een geldig toegangsbewijs (zie kaartverkoop).

Koek en Zopie
Op het Hoge Laar zullen verschillende uitgiftepunten staan voor drankjes en eterij. We denken aan een friettent, soep, broodjes rookworst, etc. In verband met de veiligheid worden dranken geserveerd in plastic bekers en glazen. Vanaf hier al een oproep om lege glazen in de afvalbakken weg te gooien.

Toiletten
De toiletten in het clubhuis zijn beide dagen niet toegankelijk. Op onze accommodatie worden voldoende speciale toiletten geplaatst.

Loterij
Gedurende beide dagen worden loten verkocht á € 1,-. Daarmee maak je kans op prachtige prijzen, waaronder een door alle dames van het Nederlands elftal gesigneerd shirt! Daarnaast verloten we ook nog andere hockeyattributen. Iedere dag is er een trekking en maak je kans om een van die superprijzen te bemachtigen. Hoe meer loten je koopt, hoe groter de kans. De verloting vindt plaats na afloop van de wedstrijd.

Vrijwilligers wijzen de weg
Voor een dergelijk evenement kunnen we naast een aantal professionele krachten gelukkig ook gebruikmaken van de diensten van vele vrijwilligers. Daar zijn we trots op. Laat dat ook als bezoeker blijken en volg hun instructies op, zowel om het verkeer in goed banen te leiden als ook het publiek rondom het veld te begeleiden.

Dringende oproep
Op dit moment hebben er zich nog weinig vrijwilligers aangemeld. Vandaar de dringende oproep om je als vrijwilliger voor één of misschien wel beide dagen op te geven. We denken aan (senioren/veteranen)-leden, hun partners, ouders van (jeugd)-leden. Opgave via vrijwilligers@hczwolle.nl of bel met Jules Spanjaars, tel. 06 513 390 32.

Adres Sportpark het Hoge Laar
Luttekeweg 5 Zwolle.

Vragen?
Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, stuur dan een email naar interland@hczwolle.nl. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Tenslotte
We hopen dat 17 en 18 november geweldige happenings worden en rekenen op een grote opkomst. Toeters, vlaggen, rood-wit-blauw opgemaakt, verzin het maar. Laat maar eens zien dat we in Zwolle een sportief feestje kunnen bouwen!

We wensen iedereen alvast een fantastische middag/avond.

Bestuur HC Zwolle

 
DIVERSEN

20-10-2014
Blessure spreekuur
 
Op woensdagen willen wij van de Praktijken
Ron van Aalst,Willem Romer, en Hans Speyers. een start maken met
het blessure spreekuur van 1700 uur tot 1800 uur voor de jeugd en overige teams.

Het betreft een gratis spreekuur, waar een eerste beoordeling kan plaatsvinden van de blessure en een
advies hoe verder te handelen.

Het spreekuur vindt plaats in de fysio ruimte bij de kleedkamers.

Aanmelding van de jeugd vindt plaats na overleg
met coach/ begeleider /verzorger/ ouder van de speler.

Senioren kunnen dit zelfstandig bepalen.

Jeugd moet bij het spreekuur vergezeld worden door een begeleider/ ouder.

  

Hieronder het aanmeldformulier.


 
ZAALHOCKEY

14-10-2014
Van de Zaalhockey commissie
 
We zijn als zaalcommissie al druk bezig met de voorbereidingen van dit zaalseizoen.


Wat dit jaar even heel belangrijk is is dat we er voor kiezen om naast de WRZV-hal in Zwolle ook de Trefkoele in Dalfsen als thuishal te gebruiken. Dit houd in dat de COACHES&OUDERS van de teams die spelen in de Trefkoele in Dalfsen in contact worden gebracht met de ingeplande scheidsrechters zodat vervoer van deze scheidsrechters naar de hal geregeld wordt via hen! Alles staat en valt dan met de bereidwilligheid van de ouders (wat eigenlijk heel normaal moet zijn).
Mocht er toch iets niet goed worden geregeld dan zullen de coaches en ouders de wedstrijden zelf moeten fluiten.


Ook niet onbelangrijk om te weten zijn de speelweekenden waarin de wedstrijden kunnen worden gepland door de bond, elk team heeft 5 speelrondes. De beschikbare weekenden die de bond gebruikt zijn: 13/14 dec, 20/21 dec, 27/28 dec, 3/4 jan, 10/11 jan, 17/18 jan, 24/25 jan, 31jan/1 febr, 7/8 febr.
Betekend dus dat er ook drie weekenden in de KERSTVAKANTIE vallen, grote kans dat je dan moet spelen en deze wedstrijden kunnen niet worden verplaatst!


Verder houden we op woensdag 5 november 19.30 uur in de multi functionele ruimte, een informatieavond over zaalhockey waar ALLE aspecten van zaalhockey worden doorgenomen, van zaalhockeyregels tot info over de wedstrijdtafel ect. Deze avond is voor iedereen die wil, dus coaches, ouders maar zeker ook voor de spelers/sters die de regels nog eens willen opfrissen, scheidsrechters kortom voor iedereen die interesse heeft....


De poule-indeling van alle teams zijn bekend en weer te vinden onder ZAALHOCKEY.

Het wedstrijdschema verwachten we rond 14/15 november en zullen dat dan zo snel mogelijk publiceren!


Wij hopen op een mooi zaalseizoen,

Richard Veldkamp

John Visscher

Annette van Vliet

Carole Aitink

Angelique Jordans

Nicole van 't Slot


 
GEZOCHT

8-10-2014
Coach gezocht !!!!
 
Wij zijn Dames 5, een nieuw samengesteld en jong team dat op zoek is naar een coach.

We zijn een enthousiast team dat veel inzet toont en graag wil winnen!
Het enige wat nog mist is een coach.

Bent u geïnteresseerd, neem dan graag contact op met het wedstrijdsecretariaat via wedstrijdsecretariaatsr@hczwolle.nl.

Jennifer Kok
Aanvoerster Dames 5
 
ZAALHOCKEY

30-9-2014
Uitgifte Zaalhockey materiaal 2014 / 2015
 
De volgende materialen worden verstrekt:
  
Keepers:


1 paar zaalhoezen (op = op)
1 set zaal riempjes (LET OP DEZE RIEMPJES MOGEN NIET BUITEN TIJDENS DE TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN GEBRUIKT WORDEN).


Coaches:


Tas met 3 zaalhockeyballen (op = op)
De materialen (na ondertekening van een bruikleenovereenkomst) kunnen op onderstaande data in het materiaalhok opgehaald worden:

UITGIFTE DATUM 2014:


Woensdagavond  5 november van  21.00 uur tot 22.000 uur
Donderdagavond 6 november van  20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   10 november van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 13 november van 20.00 tot 21.00 uur
Donderdagavond 20 november van 20.00 tot 21.00 uur


INLEVER DATUM 2015:


Maandagavond   2 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 5 maart van 20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   9 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 12 maart van 20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   16 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 19 maart van 20.00 tot 21.00 uurNa bovenstaande inleverdatum(s) is het niet meer mogelijk om de zaal materialen in te leveren en zal de materiaalcommissie beoordelen  of de gebruiker opdraait voor het niet terugbrengen van de materialen.


Kosten van de materialen:
Zaalballen a € 5,- per stuk
Zaalriempjes a € 25 per set
Tas a € 3 per stuk
Zaalhoezen a € 50,- per set


Met sportieve groet,

Materiaalcommissie van HCZwolle


Voor "Bruikleenovereenkomst ZAAL HCZwolle seizoen 2013-2014.pdf" klik hier
 
NIEUWS

24-9-2014
Kerstklaverjassen 13 December
 
 

13 december 2014 kerstklaverjassen om de
HC Zwolle Wisseltrofee


Zet hem alvast in je agenda, want op zaterdagavond 13 december is klaverjasplezier weer troef in het clubhuis van HC Zwolle.

 

Evenals de voorgaande edities belooft ook dit weer een spectaculaire feestavond te worden met een karrevracht aan prijzen en plezier.

 

Het kerstklaverjastoernooi staat er om bekend dat je al mee kan doen na één oefenavond. Dus ook dit jaar zal het thema ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ weer voor de nodige hilariteit aan de tafels zorgen. Met een hapje en een drankje, wederom verzorgd door Jacco en Tjitske en hun team, wordt het weer een bonte avond.

 

De inloop is om 18.30 uur en de eerste ronde begint om 19.00 uur.

 

Je kan je vanaf nu opgeven middels een mailtje naar  patrick@leerentveld.nl.

 

Altijd prijs!! Dankzij de vele sponsoren hebben wij het inschrijfgeld gelijk kunnen houden aan vorig jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon en dat kan bij binnenkomst worden betaald.

 

Allemaal veel plezier toegewenst bij het oefenen!!

 

 

Een vriendelijke groet,

Klaver Boer

 

 

 
SENIOREN

29-8-2014
(Part-time) Dames veteranen gezocht
 

Dames Veteranen zouden er graag een aantal spelers bij hebben. Aarzel je omdat je niet iedere week wil hockeyen, dan willen we ook de mogelijkheid bieden om parttime te hockeyen. Zo stellen we ons bijvoorbeeld voor dat er 2 personen 1 positie vervullen of andere parttime mogelijkheden.


Wil je een keer sfeer proeven dan ben je altijd welkom op de training op donderdagavond om 20.30 uur.


Ben je trimhockeyer en wil je toch wel af en toe een wedstrijd spelen of ben je hockeyouder en heb je vroeger gehockeyd en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met:


Marlies Berkemeijer, deberk@home.nl of Petra Westerbeek p.f.westerbeek@gmail.com


Dames Veteranen A

 
Hoofdsponsors
Adverteerders
Sponsors