Nieuwsoverzicht
NIEUWS

15-4-2014
2e verzoek uitnodiging voor het ledenpanel
 

Uitnodiging ledenpanel HCZwolle


De communicatiecommissie van HCZwolle is continu op zoek naar manieren om zichzelf en de beschikbare middelen scherp te houden en haar communicatie te verbeteren. Daarom organiseren wij dit jaar voor het eerst een HCZ ledenpanel.

Ledenpanel:

Tijdens dit ledenpanel nodigen wij een aantal leden van onze vereniging uit, om aan een tweede interactieve sessie deel te nemen. Gedurende deze sessie krijgen deze leden de kans om hun mening, ervaringen en ideeën m.b.t. onze internetsite en app te uiten.Samen zullen we sparren over mogelijke punten waarop de site en app zich kan verbeteren, maar natuurlijk ook wat we absoluut niet moeten veranderen. Wij nodigen jou uit.

Ben jij kritisch en bereid om ons op een opbouwende manier te voorzien van feedback, dan nodigen we je bij deze uit om je op te geven voor het ledenpanel.Er is plaats voor 10 leden. De datum waarop het ledenpanel plaatsvindt, wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. Geef je op toten met 1 mei 2014. Opgeven kan door een mail te sturen naar communicatie@hczwolle.nl met als onderwerp ledenpanel.


Aanmelden kan tot en met 1 mei 2014.Wanneer wij meer dan 10 aanmeldingen ontvangen, maken wij een selectie op basis van beschikbaarheid en diversiteit in het panel.Graag verwelkomen wij je binnenkort tijdens het ledenpanel.


Communicatiecommissie,Josée Kruisweg
 

14-4-2014
Fotoverslag Dames 1 en Heren 1
 
Fotoverslagen van HC Zwolle D1 tegen Schaerweijde D1 en HC Zwolle H1 tegen Breda H1 zijn weer te zien op de website van Sportief Zwolle.

Zwolle-Schaerweijde 4-5 (2-2)

1-0 Groothuis, 1-1 Van Ramshorst, 1-2 Muuse, 2-2 Van Heerde, 2-3 Bolk (sc), 3-3 Meijering (sc), 3-4 Kimpen, 4-4 Meijering (sb), 4-5 Imhof


Zwolle-Breda 0-4 (0-1)

0-1 Torossi (sc), 0-2 Gagnard, 0-3 Bos, 0-4 Habraken.


 

14-4-2014
Jassen begeleiding Dames en Heren 1
 

De begeleidingsteams van Dames 1 en Heren 1 zijn jongstleden voorzien van nieuwe jassen door Kalsbeek Motoren Zwolle en JW Sport / Balans Group Midden Nederland.

 

Wij bedanken beide sponsoren hartelijk voor deze gulle gift.

 

Met vriendelijke groet,

Rob Dellen

sponsorcommissie


 
DIVERSEN

13-4-2014
HCZ de leukste sportvereniging ? STEM !
 

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten van 2 april 2014 tot en met 24 mei 2014. Daarna volgt de finaleronde van 9 september 2014 tot en met 30 september 2014 waarin alle gemeentewinnaars strijden om de provinciale en de landelijke titel.


Waardering

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er na 24 mei 2014 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!). Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig voor een sportvereniging om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde. Iedere stem moet per e-mail bevestigd worden, alleen bevestigde stemmen tellen mee.

 De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finale. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% mee en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.

 

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Voor alle sportverenigingen een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

STEM NU

 
EVENEMENTEN

13-4-2014
koningsspelen 25 april 2014
 

Kom naar de Koningsspelen op 25 april!


Op vrijdag 25 april worden de Koningsspelen georganiseerd. De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied. Ondanks dat de Koningsspelen voor Zwolle in de meivakantie vallen kunnen kinderen deelnemen aan de georganiseerde sportactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin: iedereen is welkom in Zwolle!


Voorafgaand aan de sportdag wordt er gezamenlijk ontbeten. Dit ontbijt is gratis, maar VOL = VOL, dus geef je snel op via www.stadskids.nl! Daarna wordt meegedaan aan de landelijke wereldrecordpoging "grootste gezamenlijke dans op verschillende locaties". Je kunt hier nu al voor oefenen: ga naar www.koningsspelenzwolle.nlen Dans mee op het nummer van Kinderen voor Kinderen, "Doe de Kanga". We zouden het leuk vinden om met een grote groep mensen samen te dansen: broertjes, zusjes, (groot)ouders en vrienden zijn van harte welkom om mee te dansen!


Om 08.30 uur start het ontbijt, waarna om 09.30 uur geprobeerd wordt de wereldrecordpoging te verbeteren. Vervolgens starten om 09.45 uur de sportactiviteiten. De Koningsspelen worden op vijf verschillende locaties in de stad aangeboden: sportparken De Verbinding, De Marslanden, Het Hoge Laar, De Weide Steen en schoolplein De Springplank. De sportactiviteiten worden verzorgd door Zwolse sportverenigingen, de Koninklijke Landmacht, WIJZ en andere partners. Ga voor informatie en/of het programma naar www.koningsspelenzwolle.nl.


We zouden het super leuk vinden als jij er ook bij bent!


Dus: Kom, ontbijt, dans en sport met ons mee op vrijdag 25 april!

 


Tot dan!

 
APP

13-4-2014
Agenda HC Zwolle App
 
Afgelopen week is er een storing geweest in het lisa systeem. Hierdoor is het mogelijk dat de agenda items niet meer beschikbaar zijn in de app. De oplossing is simpel door eerst uit te loggen ( Ik>> bovenin account>> er verschijnt onder in het het scherm een menu waaronder uitloggen)

Wanneer je de inloggegevens niet meer weet laat dit dan even weten via webzaken@hczwolle.nl

Groet,

Jurriaan Meppelink
 
EVENEMENTEN

11-4-2014
reminder CD feest en toernooi 3 mei 2014
 
reminder CD feest en toernooi 3 mei 2014

geef je op:
Stuur voor 19 april 2014 een email naar geertjan.plette@gmail.com

MEER INFO
 
VVZ

11-4-2014
VVZ Nieuwsbrief 18
 
 


TRAININGEN

9-4-2014
Wij zoeken met spoed een keeperstrainer
 
Wij zijn met spoed op zoek naar een keeperstrainer per direct voor de breedte hockeykeepers.
 
 
Wilco Prins
Keepers Trainers coördinator HC Zwolle
 
EVENEMENTEN

9-4-2014
CD toernooi 3 mei
 

Beste hockeyer en ouders,

Op zaterdag 3 mei 2014 organiseert de toernooicommissie een super toernooi op HC Zwolle. Deze dag is speciaal voor de C- en D-jeugd en zal worden ingevuld met vele wedstrijdjes in toernooiverband en een clinic. Wie wil daar nu niet bij zijn?

De dag zal duren van 09:00 tot 17:00 uur en vanaf 19:00 tot 00:00 wordt de dag afgesloten met een feest in het clubhuis.

Deelname kost €10
en dit is inclusief lunch en een consumptiekaart voor de avond (3 drankjes). Dus wil jij dit niet missen, geef je dan met zoveel mogelijk teamgenoten op voor deze fantastische dag vol met hockey!

Ook als je niet mee doet met het dagprogramma kan je ’s avonds aansluiten op het feest. De kosten zijn dan slechts €5.

Tot zaterdag 3 mei!

De toernooicommissie

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Stuur voor 19 april 2014 een email naar geertjan.plette@gmail.com

Met de volgende gegevens:

Naam:


Team:


Telefoonnummer ouders/verzorgers:


E-mailadres ouders/verzorgers:

 

De betaling van de toernooi bijdrage kan op de dag zelf.


 
NIEUWS

8-4-2014
Trainingen Pasen & Meivakantie
 
Er staan vakanties en feestdagen voor de deur, dus even op een rijtje wat dit qua trainingen betekent.

Goede vrijdag is er training volgens het normale trainingsschema. Zaterdag 19e is er een normale competitieronde.

In de week van 21 - 25 april wordt er volgens het normale trainingsschema getraind.
Enige uitzondering is dat we voor de jongste jeugd inlooptrainingen organiseren op woensdag en vrijdag. De coaches zijn al ingelicht over het onderstaande schema.

In de week van 28 april - 2 mei wordt er niet getraind.

Op 5 mei hervatten we het normale trainingsschema.

UITZONDERINGEN JONGSTE JEUGD:
Woensdag 23 april:
14.00 t/m 15.00 uur alle F-teams
15.00 t/m 16.00 uur alle achttallen (J8E, M8D & M8E)
16.30 t/m 17.30 uur alle zestallen (J6E & M6E)
17.30 t/m 18.30 uur alle D-elftallen (met uitzondering van JD1 & MD1)
 
Vrijdag 25 april:
17.00 t/m 18.00 uur alle achttallen (J8E, M8D & M8E)

 

7-4-2014
Selectie 2014/15 spelers in ABCD-categorie van buiten HC Zwolle
 

Selectie 2014-2015 voor spelers in de ABCD-categorie van buiten HC Zwolle.


Wil jij graag in één van de selectieteams van HC Zwolle hockeyen en speel je nu bij een andere vereniging? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Talenten met de interesse en ambitie om in het eerste team (A1,B1,C1 of D1) van HC Zwolle uit te komen, zijn welkom op de open training op zondag 11 mei om 10.00 uur.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vóór zaterdag 4 mei a.s. per mail bij technischmanager@hczwolle.nl. We ontvangen graag de volgende gegevens van je:

·         Naam

·         Adres

·         Postcode Woonplaats

·         Geboortedatum

·         Telefoon

·         Emailadres

·         Bij welke vereniging speel je op dit moment en in welk team?

·         Op welke positie speel je bij je huidige vereniging?

·         Waarom wil je bij HC Zwolle komen spelen?

 

Na de open training wordt direct aan de spelers meegedeeld of ze worden uitgenodigd om mee te trainen met een selectieteam. De meetraindatums zijn 12, 13 of 14 mei (afhankelijk van de leeftijdscategorie).

Na deze trainingen wordt bekeken of je wordt uitgenodigd voor de selectiegroeptrainingen op HC Zwolle. Deze trainingen beginnen in de week van 19 mei.

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Commissie Tophockey van HC Zwolle, Bastiaan Bunnik (technischmanager@hczwolle.nl).

 
EVENEMENTEN

5-4-2014
Aankondiging hockeykamp 2014
 
Van 11 t/m 15 augustus zal er weer een hockeykamp plaatsvinden.
Het Hockeykamp is voor 10 t/m 12 jaar en bij opgave graag naam,elftal en geboortedatum vermelden.
 
Wees er snel bij want vol is vol.


Aanmelden kan op het volgende e-mailadres voermanpj@gmail.com

Groet,

Pieter-Jan Voerman

 

 
ZAALHOCKEY

31-3-2014
Gezocht Voorzitter Zaalhockeycommissie
 

Gezocht Voorzitter Zaalhockeycommissie


Jaarlijks spelen zo’n 40 teams in het shirt van HC Zwolle zaalhockey in het district Oost. De zaalhockeycommissie zorgt ervoor dat zij kunnen trainen en spelen. De commissie bestaat uit minimaal vier personen en een voorzitter die elk een aandachtsgebied hebben: financiën, secretariaat, accommodatie en materiaal en planning.


De Voorzitter is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het zaalhockey bij HC Zwolle en neemt een aantal taken voor zijn/haar rekening. Hij/zij is aanspreekpunt voor zaalhockey binnen en buiten de vereniging.

 

Taken van de zaalhockeycommissie zijn:

• Contact houden met KNHB Oost zaalhockey

• Organiseren zaalinhuur voor trainingen

• Afstemmen beschikbaarheid zaaltrainers

• Maken planning zaaltraining

• Organiseren inschrijving zaalteams

• Afstemmen met tophockeycommissie over aantallen selectieteams en toe te wijzen coaches/trainers

• Afstemmen facturatie met ledenadministratie

• Aanmelden van de zaalteams bij de KNHB

• Informeren van coaches via informatieavond en ad-

hoc gedurende het zaalhockey seizoen

• Maken planning zaalwacht tijdens competitie

• Opereren als aanspreekpunt voor ouders inzake zaalhockey

• Begeleiden adequate administratieve afhandeling uitslagen

• Onderhouden van relevante informatie op website

• Begeleiden van afgelastingen zaalwedstrijden

• Afstemmen arbitrage met arbitrage commissie

• Afstemmen materialen teams, trainers en zalen met materiaalcommissaris

• Faciliteren van trainers met passend trainingsmateriaal i.o. technisch manager

• Ondersteunen technische commissie bij het formuleren van het hockeytechnisch beleid en de plaats van het zaalhockey daarin

 

31-3-2014
Gezocht PlannerTraining & Zalen voor ZaalhockeyCommissie
 

Gezocht PlannerTraining & Zalen voor ZaalhockeyCommissie


De ZaalhockeyCommissie is op zoek naar iemand die voor het zaalseizoen contacten onderhoud met de (in te huren) Zalen in Zwolle voor zaaltrainingen.

Hij of zij heeft in/vanaf juni contact met de halbeheerders over de nog beschikbare tijden voor zaaltrainingen (aantal uren wat je vast moet leggen in overleg met voorzitterZaal/planner trainingsschema).

Je bent aanspreekpunt gedurende het zaalseizoen voor de zaalbeheerders voor allerlei zaken/vragen/problemen.

Je bent er verantwoordelijk voor dat de zaalbalken,die opgeslagen liggen op HCZwolle, eind november in de zalen komen (een bus wordt evt. beschikbaar gesteld voor vervoer van de balken) en eind februari weer opgehaald worden.

Je bent verantwoordelijk voor evt. sleutelbeheer van de zalen van de scholen.

Verder zal je de vergadering van de Zaalcommissie bijwonen, ongeveer 6 per seizoen.

 

 
NIEUWS

26-3-2014
HC Zwolle Golfdag 2014
 
 
VVZ

26-3-2014
HC Zwolle Golfdag 2014
 
 
EVENEMENTEN

11-3-2014
FEEST: WE ♥ HCZ
 

Na het succesvolle feest van vorig jaar is er zaterdag 17 meiwederom een spetterend swingend feest gepland voor alle senioren teams, ouders van jeugdleden en oud-leden.

 

Onze regionale trots DJ Vinyl Debiel staat garant voor een legendarisch
WE   HCZ feest.

 

Kaarten worden verkocht op 15, 16, 30 maart en 13 april in het clubhuis. In de voorverkoop kosten de kaarten 7,50 euro per stuk. Aan de deur zijn de kaarten voor 10 euro te koop. Dresscode is feestelijk.

 

Tot 17 mei,

 

Feestcommissie WE HCZ 

 
NIEUWSBRIEF

6-3-2014
TEACH INN nu partner voor huiswerkbegeleiding HC Zwolle
EVENEMENTEN

5-3-2014
Nat. Sportkampen in mei-en zomervakantie weer op HC Zwolle!
 

De Nationale Sportkampen komen in de mei- en zomervakantie weer naar HC Zwolle! Op het Tophockeykamp(8-14 jaar) krijg je elke dag een clinic van een (inter)nationale topper, een speler of coach. Wil je naast hockey ook nog andere sporten doen en net zoveel plezier beleven? Schrijf je dan in voor het Original Hockeykamp (6-14 jaar).

Als je écht niet kunt kiezen welke sport je het allerleukst vind, dan ga je naar het Sport&Spelkamp (4-7 jaar).
Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp. Ook de knotshockeyboarding en de buikschuifbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!!

 

Extra info

De dagkampen zijn in de meivakantie van 28-30 april en in de zomervakantie van 7-11 juli van 9.00 uur tot 17.00 uur. Inschrijven en meer info: www.nationalesportkampen.nl


 
IDEEËNBUS

20-2-2014
Het jij een fantastisch idee?
 
Heb jij een fantastisch idee? Laat het ons hier weten.

Digitale ideeënbus HCZwolle
HCZwolle is continu op zoek naar manieren om zichzelf en de beschikbare middelen scherp te houden en haar communicatie te verbeteren.

Daarom introduceren wij dit jaar voor het eerst een digitale ideeënbus.
In deze digitale ideeënbus kan iedereen, van jong tot oud, amateur tot professional, zijn of haar idee plaatsen. Het maakt niet uit hoe ver je jouw idee hebt uitgewerkt. Wel moet je nadenken over goede argumentatie, waarom de vereniging nou juist met jouw idee iets zou moeten doen!

Wij nodigen jou uit
Om je leuke idee, verbeter initiatief of compliment aan ons te uiten via dit digitale kanaal.

Vaste gegevens
Om deze informatie op de juiste wijze te kunnen verwerken hebben wij een aantal vaste gegeven nodig als je naam, je e-mailadres, t.a.v., je idee/opmerking/suggestie.

Wat kun je van ons verwachten
Wij zullen je direct een bevestiging sturen en een inhoudelijke reactie volgt binnen 14 dagen.

Communicatiecommissie,
Josée Kruisweg
 
NIEUWS

18-2-2014
Warming-up programma van KNHB i.s.m. Interpolis
 
Jaarlijks lopen veel hockeyers blessures op. Meer dan genoeg reden dus voor Interpolis en de KNHB om Holland Hockeyland aan te zetten de spieren goed op te warmen. Een van Interpolis’ speerpunten is de zorgkosten omlaag brengen door het voorkomen van blessures. De verzekeraar ontwikkelde met de KNHB Academie een aantal warming-ups om dat streven te bewerkstelligen.


Klik hier om naar de warming-ups te gaan.


 
Hoofdsponsors
Adverteerders
Sponsors