Nieuwsoverzicht
EVENEMENTEN

25-11-2015
Zaalhockeykampen en kampen 2016 van Nationale Hockeykampen!
 

Zaalhockeykampen en kampen 2016 van Nationale Hockeykampen!

Doe mee aan het Nationale Zaalhockeykamp bij jou in de buurt of meld je alvast aan voor de kampen in 2016. Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?

 
Zaalhockeykamp in WRZV Hal

·Clinics van de beste zaalhockeyers

·Uitdagend programma met veel balcontacten

·Alle nieuwste technieken & tactieken

·Enthousiaste, ervaren trainers

·Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes

·Programma gemaakt in samenwerking met Marieke Dijkstra (bondscoach zaal)

·8-12 & 13-17 jaar

 

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Het zaalhockeykamp vind plaats op 21 december van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt om 9 uur al gebracht worden.

 

Zaalkampen trailer
Bekijk hier alvast de zaalkampen trailer.


Vroegboekkorting kampen 2016

Ook in 2016 komen de Nationale Sportkampen weer naar HC Zwolle. Meld je aan voor 1 december en ontvang een vroegboekkorting!


Aanmelden

Wil je meedoen met dit super leuke zaalhockeykamp of die vroegboekkorting ontvangen? Ga dan naar www.nationalesportkampen.nlen meld je snel aan!

 
DIVERSEN

24-11-2015
Win HelloFresh-trainingsjassen voor het hele team!
 

Zoals jullie weten is HelloFresh begin dit seizoen sponsor geworden van onze club. Mede daarom gebruiken we nu mooie HelloFresh- materialen op de club zoals, bidons, hesjes en kratten.


HelloFresh heeft de afgelopen weken ontzettend veel leuke en gekke foto’s ontvangen van teams die met de HelloFresh- materialen op de foto stonden.


Omdat HelloFresh dit toejuicht en het leuk vindt om nog meer foto’s te ontvangen, hebben ze een win actie gelanceerd waarbij voor het hele team trainingsjassen gewonnen kunnen worden!

 

Doe jij ook mee?

Stuur dan vóór 7 december 2015 een originele foto van je team inclusief de HelloFresh-materialen naar hockey@hellofresh.nl en maak kans op deze mooie Adidas trainingsjassen!

 
NIEUWS

24-11-2015
Winterstop per 30 november
 
De Sint is in het land en de eerste natte sneeuw voorspeld. Kortom, de winterstop staat voor de deur. Deze week vinden de laatste trainingen plaats op het veld. Behalve voor de vogelgroepen: deze trainen zaterdag 12 december voor het laatst.

Vanaf 30 november starten de zaaltrainingen. En voor andere teams de MidWinterCompetitie, mits je je team daarvoor hebt opgegeven.

Mocht je met je team toch nog willen doortrainen dan kun je contact opnemen met Bastiaan (technischmanager@hczwolle.nl) qua veldreservering. I.v.m. het open zijn van het clubhuis zullen we deze trainingen op een paar dagen per week clusteren.

Tenzij er met het team andere afspraken gemaakt zijn, starten de trainingen weer als volgt:
- JA1, MA1, JB1, MB1, JC1, MC1 starten in de week van 8 februari weer op het veld.
- 2e teams, JD1, JD3, MD1, MD3 en de E8tallen Top starten in de week van 15 februari.
- Overige teams starten allen in de week van 22 februari weer op het veld.
- Vogelgroepen starten 30 januari weer
 
EVENEMENTEN

24-11-2015
Kerst klaverjassen
 
12 december 2015 Kerst klaverjassen om de HC Zwolle Wisseltrofee

Zet hem alvast in je agenda, want op zaterdagavond 12 december is klaverjasplezier weer troef in het clubhuis van HC Zwolle.


 

Evenals de voorgaande edities belooft ook dit weer een spectaculaire feestavond te worden met een karrenvracht aan prijzen en plezier.


 

Het kerst klaverjastoernooi staat er om bekend dat je al mee kan doen na één oefenavond. Dus ook dit jaar zal het thema ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ weer voor de nodige hilariteit aan de tafels zorgen. Met een hapje en een drankje, wederom verzorgd door Jacco en Tjitske en hun team, wordt het weer een bonte avond.


 

De inloop is om 18.30 uur en de eerste ronde begint om 19.00 uur.


 

Je kan je vanaf nu opgeven middels een mailtje naar patrick@leerentveld.nl.

 

Altijd prijs!! Dankzij de vele sponsoren gaat iedereen met volle fietstassen naar huis. Wederom heeft Harry ter Huurne van De Wijndragers voor iedereen weer overheerlijke mosterd en dressings beschikbaar gesteld. Maar ook de vele andere sponsoren maken het ieder jaar mogelijk dat onze Spreekstalmeester zich de hele avond bezig kan houden met het weggeven van mooie prijzen.


 

Ondanks dat de hoeveelheid hapjes ieder jaar weer toeneemt, is het ons ook dit jaar weer gelukt het inschrijfgeld gelijk te kunnen houden aan vorig jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon en dat kan bij binnenkomst worden betaald.


 

Allemaal veel plezier toegewenst bij het oefenen!!

 

 

Een vriendelijke groet,

Klaver Boer


 
JUNIOREN

18-11-2015
JC2 bedankt de sponsoren
 

JC2 is erg blij met de prachtige trainingspakken die zijn gesponsord door Benthem Gratama Advocaten, Advocatenkantoor Winkel, In-Shore en Drukkerij Coenradi.

 

Namens JC2 heel hartelijk bedankt voor jullie support! 
TOP HOCKEY

16-11-2015
Selectietrainingen Zaalhockey Topjeugd
 
Selectietrainingen voor de topjeugd in de zaal zullen plaatsvinden op vrijdag 27 november of zondag 29 november. Deze selectietrainingen zullen voor leeftijdsgroepen C en B zijn. De D-selecties gaan als volledig team de zaal in. En ook voor MA1 en JA1 zal geen selectietraining zijn. We zullen de betrokken teams en spelers zsm informeren qua precieze tijden en instructies.

Met vriendelijke groet,
Tophockey Commissie
 
ARBITRAGE

16-11-2015
Opleiding clubscheidsrechter
 
Dit jaar gaan bijna twee honderd (!) leden op voor het examen clubscheidsrechter (CS). Het gaat hierbij om leden uit de junioren-teams. De opleiding zal plaatsvinden via  E-learning. Iedereen heeft hier inmiddels een uitnodiging voor mogen ontvangen.

De examendata zijn inmiddels bekend en de aanvang is 19:00 uur.
 • Maandag 7 december 2015
 • Woensdag 9 december 2015
 • Maandag 14 december 2015
 • Woensdag 16 december 2015

Alle leden zonder CS-kaart hebben ondertussen van de KNHB als het goed is een e-mail ontvangen met daarin een inlogcode en uitleg over het systeem. Deze inlogcode is persoonlijk. De inlogcode is door de KHNB aangemaakt; de vereniging heeft dus niet zelf deze codes!

Het is belangrijk om te controleren dat als je (zonder CS-kaart) in de betreffende teams speelt je de e-mail van de KNHB hebt ontvangen. Als dat niet zo is, controleer dan of je e-mailadres correct in LISA is opgenomen (dit kan via het besloten deel van de website). Als dit fout staat meld dit dan direct bij de arbitrage coordinator (arbitrage@hczwolle.nl). Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor - je kunt voor alle duidelijkheid dus geen beroep doen op een verkeerd geregistreerd e-mail adres...

Volgens de regels van de KNHB moeten leden vanaf een bepaalde leeftijd en speelniveau de opleiding tot clubscheidsrechter (CS) positief afsluiten. Het halen van "de kaart" is een verplichting vanuit de KNHB. Aan het niet behalen van de kaart zijn door het bestuur zeer duidelijke consequenties verbonden. 

De club verwacht van alle betrokken leden een adequate inspanning om de CS-kaart te behalen. Zonder scheidsrechters immers geen wedstrijden! Zo nodig kan op meerdere manieren bekeken worden of er actief is gewerkt aan het behalen van de kaart. De vereniging krijgt inzicht in wie actief is met e-learning en hoe ver men is gevorderd. Ook de aanwezigheid op de vragenavond zal worden bijgehouden, net als natuurlijk de aanwezigheid op het examen.

Uiteraard gaan we uit van ieders positieve instelling. Tegelijkertijd is de situatie met betrekking tot het aantal actieve scheidsrechters op dit moment dusdanig dat de club zich geen mild beleid meer kan veroorloven. De opleiding is dus niet vrijblijvend, en zo nodig zal je worden aangesproken ten aanzien van je inzet. 

Voor verdere vragen over dit onderwerp kan je een e-mail sturen naar arbitrage@hczwolle.nl.

Veel succes alvast allemaal, en we rekenen natuurlijk op veel nieuwe scheidsrechters!

Kijk voor meer informatie en oefenexamens op http://goo.gl/86xNcp.

Met vriendelijke groet,

Arbitrage commissie HCZ
 
HEREN 1

16-11-2015
HC Zwolle heeft geen kind aan Hattem
 
ZWOLLE - De Zwolse hockeyheren hebben zondag simpel de streekderby tegen Hattem gewonnen. Mede dankzij drie treffers van Maarten Struyvenberg wonnen de Zwollenaren met 8-2.


Via voormalig Hattem speler Pepijn Muller kwam Zwolle al na twee minuten op voorsprong. Hattem wist in de persoon van Greg Nolan nog gelijk te maken uit een strafcorner, maar kwam daarna niet meer in het spel voor. Al voor rust was de wedstrijd beslist: 5-1.


Na rust beet Hattem nog even van zich af. Opnieuw benutte Nolan een strafcorner. Spannend werd het echter niet meer. Zwolle liep snel verder uit en via enkele mooie veldgoals won de thuisploeg uiteindelijk met 8-2.

De winst tegen Hattem betekende de elfde overwinning op rij voor HC Zwolle.


Bron: De Stentor

http://www.destentor.nl/sport/hc-zwolle-heeft-geen-kind-aan-hattem-1.5443690

 
JUNIOREN

13-11-2015
Jongens B2 bedankt de sponsoren
 
Jongens B2 bedankt de sponsoren, Auto Palace, Tandartspraktijk Stadshagen en
Sphere Nederland B.V. voor de waanzinnige hockeytassen en outfit.


 

11-11-2015
Meisjes A2 bedankt de sponsoren voor de nieuwe out fits!!
 

 
EVENEMENTEN

2-11-2015
NIEUW: de Volvo Jong Oranje Workshops dit keer in Zwolle!
 
Op zaterdag 28 november 2015 worden voor het eerst de Volvo Jong Oranje Workshops georganiseerd in Zwolle.Volvo Nieuwenhuijse nodigt u en uw kinderen graag uit hierbij aanwezig te zijn. Er zijn twee workshoprondes van een uur en meedoen is gratis. Er is een limiet aan het aantal inschrijvingen, dus schrijf je snel in.


De Volvo Jong Oranje Workshop is een nieuw format van opmaat gemaakte hockeyworkshops, met veel aandacht voor iedere deelnemer. Jong Oranje heren en dames, in combinatie met professionele trainers, delen in deze workshops alles over hun favoriete hockeyspecialisme én beantwoorden vragen.


Alle ouders en begeleiders nodigen we, tijdens de workshopronde, uit in het clubhuis om een lezing bij te wonen over de Volvo Ocean Race. Een Volvo Ocean Race-zeiler zal iedereen met zijn verhaal en bijbehorende video’s meenemen in zijn 9 maanden lange wedstrijd vol avonturen, afzien en verwondering.


Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud? Geef je dan nu op!

Workshopronde 1 is van 15.00 – 16.00 uur.


Workshopronde 2 is van 17.00 – 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie, voorwaarden en inschrijven op: volvodrivingdutchhockey.nl 
ZAALHOCKEY

29-10-2015
Uitgifte zaalhockey materialen
 
Uitgifte zaalhockey materialen

Keepers / coaches :


·1 paar zaalhoezen (indien voorradig).

·1 set zaal riempjes


(LET OP DEZE RIEMPJES MOGEN NIET BUITEN TIJDENS DE TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN GEBRUIKT WORDEN).


Coaches:


·Tas met 3 zaalhockeyballen.


De materialen (na ondertekening van een éénmalige machtiging) kunnen op onderstaande data in het materiaalhok opgehaald worden:


·Woensdagavond 11,18 en 25 november 2015 tussen 19:30 en 20:30 uur.

·Donderdagavond 12,19 en 26 november 2015 tussen 19:00 en 20:00 uur.

 

Na de genoemde data is het niet meer mogelijk om zaalmaterialen op te halen.


Data retour zaalmaterialen in 2016 op:


·Woensdagavond 2, 9 en 16 maart 2016 tussen 19:30 en 20:30 uur.

·Donderdagavond 3, 10 en 17 maart 2016 tussen 19:00 en 20:00 uur.

 

LET OP:

Indien de zaalmaterialen niet op de bovenstaande data ingeleverd is, wordt er door de materiaalcommissie / penningmeester van HC Zwolle een boete van € 50,- geïncasseerd bij degene die heeft getekend voor de in het bruikleen gekregen materiaal (zie ook eenmalige machtiging zaal).


Met sportieve groet,

John Visscher
Materiaalcommissie van HC Zwolle

 

 
NIEUWS

16-10-2015
Grote Clubactie: en weer een Superlot verkocht!
 

Update 18 oktober
En weer een Superlot verkocht. Hugo van den Elst van jongens B2 heeft een Superlot verkocht aan Petra Nijboer van Petra Nijboer Tuinontwerp. Hugo en Petra dank je wel voor jullie bijdrage!Update 11 oktober
De Superloten worden zelfs buiten Zwolle verkocht.
Meisjes B1 heeft deze week een Superlot verkocht aan Robin Lorist van Kolk en Lorist administratie en advies in Kampen. En dat is direct vastgelegd op camera:


 

 

Update 5 oktober
En weer een Superlot verkocht. Namens meisje A8 heeft Amelia Rahantoknam een superlot ter waarde van € 150,- verkocht aan Pottery Pots. Super gedaan, ga zo door dames!
A2 slaat opnieuw toe in de strijd om de titel, best verkopende GCA superloten team, te bemachtigen en daarmee kans te maken op een feest in café De Bommel, waarbij de organisatie in handen ligt van het best verkopende team, met het binnen halen de heer A. van ’t Blik ( Pack Center ) als koper van een superlot.

cid:image001.jpg@01D0F9EA.8F9ABA50


 

 

 


 


Hanna Wiegersma heeft namens A6 een GCA superlot verkocht aan zeevisgroothandel Wiegersma, zo zijn alle A en B spelers weer een stapje dichterbij een feest in café De Bommel. Bij 40 verkochte loten wordt dit feest door HC zwolle aangeboden aan alle A en B spelers.

W I E G E R S M A

ZEEVISGROOTHANDEL

Dijkstoelstraat2

8043VZ Zwolle

T 0384201181

F 0384200357

M 0653261256

 


 


 

De meiden van B1 scoren met de verkoop van superloten, de openingstreffer staat genoteerd bij de heer M. Boshuizen ( directeur Expertisecentrum Voet & Beweging. )


 
HORECA

6-9-2015
HCZ is met spoed op zoek naar hoofddiensten en barmedewerkers
 

De horeca van HCZwolle is met spoed op zoek naar 15 hoofddiensten die het leuk vinden om de het bar proces te begeleiden en de vrijwilligers wegwijs te maken achter de bar / keuken en daar waar nodig is aan te sturen. Visie van de horeca is om alle leden / gasten op een gastvrije manier te ontvangen en te voorzien van een consumptie(s).

 

 

Wij zijn met spoed op zoek naar hoofddiensten die op de volgende tijden beschikbaar zijn:

 

 • 1x per maand op zaterdag van 08.00 – 14.00 uur of

 • 1x per maand op zaterdag van 14.00 uur – sluit  uur of

 • 1x per maand zondag van 10.00 – 14.00 uur of

 • 1x per maand zondag van 14.00 uur – sluit

   

Taken:

 

 • De barvrijwilligers ontvangen en in te werken in het barproces

 • Daar waar nodig is de bar vrijwilligers kunnen aansturen

 • De leden / gasten op een gastvriendelijke manier ontvangen bij de bar

 • Meewerken om de leden/ gasten te voorzien van consumpties

 • De leden / gasten informatie verstrekken daar waar nodig

 • Werkzaamheden die voortvloeien uit barwerkzaamheden

 

Profiel:

 

 • Ben je 18 jaar of ouder

 • Ben je enthousiast en vind je het leuk om met mensen om te gaan

 • Ben je service gericht

 • Daar waar nodig is sturend

 

Uitgangspositie is om 1x per maand een dagdeel hoofddienst te willen draaien, zoals hierboven wordt aangegeven.

 

Er wordt gewerkt via een rooster, welke wordt afgestemd op een ieders agenda en aan het begin van het speelseizoen wordt gemaakt.  

 

Vind je het een uitdaging om de bardiensten goed te laten verlopen op de zaterdag of zondag dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Jacco en / of Tjitske Brunsveld, verenigingsmanagers HCZwolle op   06-53347660 of stuur een mail naar horeca@hczwolle.nl

 

 

 

Horeca HCZwolle zoekt met spoed barmedewerkers:

 

Wij zijn op zoek naar barmedewerkers die beschikbaar zijn woensdag van 14.00 – 23.00 uur ( dit kan ook gesplitst worden in 2 shiften van 14.00 – 18.00 en / of van 18.00 tot 23.00 uur), en voor de vrijdagen van 16.00 tot 00.00 ( deze kan ook gesplitst worden in 2 shiften van 16.00 – 20.00 en / of van 20.00 – 00.00 uur)

 

Profiel:

 

 • Ben je 18 jaar of ouder

 • Ben je enthousiast en vind je het leuk om met mensen om te gaan’

 • Ben je service gericht

   

De horeca kan je tegemoet komen met de vrijwilligersbijdrage van € 5.00 per uur.

 

Vind je het een uitdaging om de bardiensten goed te laten verlopen, om een extraatje te verdienen,  of ken je iemand die dit leuk zou vinden.   Wij nodigen je van harte  uit om contact op te nemen met Jacco en / of Tjitske Brunsveld, verenigingsmanagers HCZwolle op   06-53347660 of stuur een mail naar horeca@hczwolle.nl

 

Kom het horeca team versterken, wij kunnen het niet alleen!!!

 

 
Hoofdsponsors
Adverteerders
Sponsors