Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 30 thuiswedstrijd(en) en 8 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 31 januari 2015
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Thuis Ooievaars !Reservering
08:45 Thuis Tureluurs !Reservering
08:45 Thuis wedstrijdgroep !Reservering
08:45 Thuis Lepelaars !Reservering
08:45 Thuis Kraanvogels !Reservering

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Nieuwsoverzicht
WEDSTRIJDEN

30-1-2015
Wedstrijden zaterdag 31 januari
 

Alle wedstrijden van de Mid Wintercompetitie, oefenwedstrijden en de trainingen van de vogelgroepen/ wedstrijdgroep zijn zaterdag 31 januari afgelast.
Voor de teams die uit spelen geldt dat ze de website van de ontvangende vereniging in de gaten moeten houden .

 
Meppel E2 -HCZwolle ME17 (uit) is afgelast (HC Meppel maakt geen gebruik van
Lisa)   
 
 
ZAALHOCKEY

30-1-2015
Meisjes B1 naar NK Zaalhockey in Amsterdam
 

Afgelopen zondag heeft MB1 zich geplaatst voor het NK in Amsterdam.
Morgen (zaterdag 31 januari) speelt MB1 om 09.00 uur de eerste wedstrijd tegen Groningen. De 2epoulewedstrijd wordt tegen Kampong gespeeld.
Kom de meiden aanmoedigen!
Kijk voor het volledige programma in de bijlage.


Meiden en begeleiding, heel veel succes en hockeyplezier!

 


EVENEMENTEN

29-1-2015
Carnaval HCZwolle vrijdag 6 februari a.s.
 

Beste leden,

 

Dit is een reminder: Vrijdag 6 februari 2015 wordt er carnaval gevierd bij HCZwolle, samen met de Stadsprins en het hele hof van carnavalsvereniging Eileuvers.

 

Via deze mail willen wij alle leden, ouders van leden, iedereen die betrokken is bij HCZwolle van harte uitnodigen voor dit gezellige feest.

 

Wat is de bedoeling:

Kom verkleed, dress to impress, en we gaan er een knalfeest van maken. Er staat jullie een leuk verrassingsoptreden te wachten voor jong en oud vanuit carnavalsvereniging Eileuvers samen met de Stadsprins, T’Hof, adjudanten en de dansmarikes.  HCZwolle voelt zich iedere keer zeer vereert dat de Stadsprins en de carnavalsvereniging de ‘Eileuvers”  een plekje heeft kunnen reserveren in hun drukke agenda.

 

Het programma:

20.00 uur    Zaal open

20.30 uur    Aanvang

21.00 uur    Binnenkomst Stadsprins,  Jeugdprins onder begeleiding van ’T Hof, Adjudanten en  

                    Dansmarikes van carnavalsvereniging de Eileuvers

00.30 uur    Einde

 

Kaartverkoop:

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De kaarten zijn voor leden en introducee

( kosten € 5.00 p.p.) , verkrijgbaar aan de bar bij HCZwolle en te reserveren via de mail op carnaval@hczwolle.nl (vermeld in de mail je naam, aantal kaarten en eventueel je team) of s ‘avonds 6 februari 2015 aan de deur.

 

Dit feest is voor jong en oud……wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar en vol = vol!

 

Met vriendelijke groeten,

Carnavalscommissie

 

 
ZAALHOCKEY

27-1-2015
NK-zaalhockey voor meisjes D

26-1-2015
De eerste zaalkampioen is binnen!
 

 

MA2 is in de subtopklasse afgelopen zondag kampioen geworden, met nog 2 wedstrijden te spelen hebben de dames al een voorsprong van 11 punten op de nummer 2, 

Alle wedstrijden zijn nog gewonnen en een doelsaldo van +43, gefeliciteerd hoor dames!


Zaalcommissie HCZwolle


 


 

 
BESTUUR

26-1-2015
persbericht ABN AMRO en HCZwolle
 


 
NIEUWS

24-1-2015
Foto's contract ondertekening HCZwolle # ABN AMRO
 
Het contract met onze hoofdsponsor ABN-AMRO is vernieuwd.
 

24-1-2015
Foto's: vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet.
 
De vrijwilligers van HCZwolle zijn afgelopen vrijdag avond (23-1-2015) weer in het zonnetje gezet.De overige foto's zijn onder deze link te vinden
 
TOP HOCKEY

22-1-2015
Zondag 25 januari- Meisjes MB1 naar District Finale
 

Zondag 25 januari- Meisjes MB1 naarDistrictFinale zaalhockey en Plaatsingswedstrijden overige 1teams


Zondag 25 januari vinden in sporthal Valkenhuizen (Arnhem) de District Finales zaalhockey plaats.


Meisjes B1 heeft zich het afgelopen weekend geplaatst voor deze finale. Een prachtige prestatie!


Voor de kleine finale (plaats 3 en 4) hebben twee teams van HC Zwolle zich geplaatst, zowel Meisjes A1 als meisjes C1. Super gedaan.


Ook alle andere 1eteams (MD1, JD1, JC1, JB1 en JA1) van HC Zwolle spelen zondag in Valkenhuizen plaatsingswedstrijden voor de eindstand.


Het is natuurlijk ontzettend leuk als er veel mensen komen supporten. Kom zondag naar Valkenhuizen!


Het speelschema van zondag is te vinden op de site via 

http://hczwolle.nl/site/default.asp?zaal=1&option=100&SB_DatumWedstrijd=2015-1-25&B1=ok

Alle teams heel veel succes gewenst!

 
NIEUWS

15-1-2015
Carnaval HCZwolle vrijdag 6 februari 2015
 

Beste leden,


Vrijdag 6 februari 2015 wordt er carnaval gevierd bij HC Zwolle, samen met de Stadsprins en het hele hof van carnavalsvereniging de Eileuvers.

 

Via deze mail willen wij alle leden, ouders van leden, iedereen die betrokken is bij HC Zwolle van harte uitnodigen voor dit gezellige feest.

 

Wat is de bedoeling:

Kom verkleed, dress to impress, en we gaan er een knalfeest van maken.

Er staat jullie een leuk verrassingsoptreden te wachten voor jong en oud vanuit carnavalsvereniging de Eileuvers samen met de Stadsprins, T’Hof, adjudanten en de dansmariekes. HC Zwolle voelt zich iedere keer zeer vereert dat de Stadsprins en de carnavalsvereniging de Eileuvers een plekje heeft kunnen reserveren in hun drukke agenda.

 

Het programma:

20:00 uur Zaal open

20:30 uur Aanvang

21:00 uur Binnenkomst Stadsprins, Jeugdprinses onder begeleiding van ’T Hof, Adjudanten en Dansmariekes van carnavalsvereniging de Eileuvers

00.30 uur Einde

 

Kaartverkoop:

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De kaarten zijn voor leden en introducee

( kosten € 5.00 p.p.) , verkrijgbaar aan de bar bij HC Zwolle en te reserveren via de mail op carnaval@hczwolle.nl (vermeld in de mail je naam, aantal kaarten en eventueel je team) of s ‘avonds 6 februari 2015 aan de deur.

 

Dit feest is voor jong en oud……wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar en vol = vol!


Met vriendelijke groeten,

Carnavalscommissie

 


 

 

 

 

6-1-2015
KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016
 

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.


De KNHB voert een beleid dat gericht is op het bevorderen van een gezonde manier van sporten, op het voorkomen van blessures en op het bijdragen aan een goede behandeling van blessures. De Medische Commissie van de KNHB heeft begin 2014 een Taskforce ‘Preventie Tandletsel’ ingesteld. Zij kreeg als opdracht het doen van onderzoek naar het optimaliseren van de preventie van tandletsels en het uitbrengen van een advies inzake het implementeren van preventiemaatregelen aan de Medische Commissie van de KNHB. De Taskforce ‘Preventie Tandletsel’, onder leiding van em. prof. Dr. Paul Wesselink, heeft vanuit hun specifieke medische expertise onderzoek gedaan naar de consequenties van het wel, dan wel niet dragen van mondbeschermers. De conclusies uit dit rapport zijn onderbouwd door literatuuronderzoek, inventarisaties en eigen onderzoek, waarbij de verschillende aspecten rond de onderzoeksvraag zoveel mogelijk op bestaand bewijs zijn gebaseerd.


De incidentie van mond-/tandletsel (2,46%) geeft voldoende argumenten om aan te nemen dat er sprake is van een reëel risico hierop in de hockeysport. Reeds 85,2% van de hockeyers uit het onderzoek draagt een mondbeschermer en 69,6% vindt dat een mondbeschermer bij hockey verplicht zou moeten zijn. Het percentage hockeyers van de Nederlandse Elftallen dat een mondbeschermer draagt is 82% en 70% vindt dat een mondbeschermer verplicht zou moeten zijn. Uit de door de Taskforce uitgevoerde enquête blijkt dat degenen met mond-/tandletsel, die ten tijde van het letsel mondbescherming droegen, significant minder ernstig letsel hadden dan degenen zonder mondbeschermer. Ook blijkt uit onderzoek dat tandartsen voorstander zijn van het gebruik van een mondbeschermer in de hockeysport. Er is onder professionals geen twijfel over het nut van een mondbeschermer. Het dragen van een individuele door de tandarts/-technicus vervaardigde mondbeschermer heeft de voorkeur van de Taskforce.


Het advies van de Taskforce aan de Medische Commissie heeft er vervolgens toe geleid dat er advies is uitgebracht aan het KNHB Bondsbestuur. Op basis van dit advies heeft het Bondsbestuur besloten het dragen van een mondbeschermer verplicht te stellen voor alle categorieën hockeyers tijdens het spelen van wedstrijden in georganiseerd wedstrijdverband. De implementatie van het besluit lijkt - onder andere op basis van informatie vanuit diverse belanghebbenden - goed uitvoerbaar.


Overgangsjaar
Om de leden de gelegenheid te bieden aan de komende maatregel te wennen, is besloten deze nu algemeen kenbaar te maken. De maatregel wordt per 1 juli 2015 van kracht. De KNHB zal haar achterban (verenigingen, hockeyers, arbiters) de komende periode middels een campagne ondersteunen bij en voorbereiden op de invoering van de maatregel.


Lees meer hierover op hockey.nl of bekijk de video.

Bron: KNHB

 
JONGSTE JEUGD

5-1-2015
Trainingen jongste jeugd
 
De zaterdagochtendtrainingen starten weer op 31 januari. Vanaf 7 februari starten de nieuwe groepen. De kinderen uit de oude groepen, schuiven dan een groep op.
Op 14 februari wordt ook getraind of wedstrijden gespeeld; op 21 en 28 februari wordt niet getraind; vanaf 7 maart gaan we dan weer verder.
De woensdagmiddagtrainingen starten (weer) op 18 februari.

Commissie Jongste Jeugd.
 
NIEUWS

23-12-2014
Afsluiten van de sproei-installatie op de velden 1,2 en 4
 
In de winterstop en gezien de eventuele verwachte sneeuw- en vorst is de besproeiingsinstallatie van de watervelden momenteel buitengebruik
Tot nader order kan er dus niet gesproeid worden.
 
Zodra de temperatuur het toelaat zal de machine weer in werking worden gesteld.
Uiteraard  houden we u op de hoogte als de velden weer besproeid mogen worden.
 
De medewerkers van veldbeheer  wensen u  fijne kerstdagen en een goed  2015.
 
 
Commissie veldbeheer HC Zwolle
Onderhoud terrein en velden
 

25-11-2014
Winterstop
 
Dit weekend worden de laatste wedstrijden gespeeld van deze seizoenshelft. Maandag begint dus de winterstop! Alleen de trainingsgroepen van de zaterdagochtend trainen nog 1x op 13 december.

Trainingen starten in 2015 als volgt (tenzij anders afgesproken met de trainer/coach):
- Zaterdagochtendtraining start 31 januari (laatste keer in oude groep, 7 februari in nieuwe groep)
- 1e jeugdteams starten 9 februari
- Alle overige teams starten 16 februari

Gedurende de krokusvakantie wordt er niet getraind, tenzij anders afgesproken met je trainer/coach in het geval van tophockey.

Mocht je tijdens de winterstop toch nog willen trainen, neem dan als coach contact op met Bastiaan Bunnik (technischmanager@hczwolle.nl).

Veel succes en plezier met zaalhockey, midwintercompetitie, bedrijfscompetitie, wintersport en de feestdagen!
 
ZAALHOCKEY

30-9-2014
Uitgifte Zaalhockey materiaal 2014 / 2015
 
De volgende materialen worden verstrekt:
  
Keepers:


1 paar zaalhoezen (op = op)
1 set zaal riempjes (LET OP DEZE RIEMPJES MOGEN NIET BUITEN TIJDENS DE TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN GEBRUIKT WORDEN).


Coaches:


Tas met 3 zaalhockeyballen (op = op)
De materialen (na ondertekening van een bruikleenovereenkomst) kunnen op onderstaande data in het materiaalhok opgehaald worden:

UITGIFTE DATUM 2014:


Woensdagavond  5 november van  21.00 uur tot 22.000 uur
Donderdagavond 6 november van  20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   10 november van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 13 november van 20.00 tot 21.00 uur
Donderdagavond 20 november van 20.00 tot 21.00 uur


INLEVER DATUM 2015:


Maandagavond   2 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 5 maart van 20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   9 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 12 maart van 20.00 tot 21.00 uur
Maandagavond   16 maart van 17.30 tot 19.00 uur
Donderdagavond 19 maart van 20.00 tot 21.00 uurNa bovenstaande inleverdatum(s) is het niet meer mogelijk om de zaal materialen in te leveren en zal de materiaalcommissie beoordelen  of de gebruiker opdraait voor het niet terugbrengen van de materialen.


Kosten van de materialen:
Zaalballen a € 5,- per stuk
Zaalriempjes a € 25 per set
Tas a € 3 per stuk
Zaalhoezen a € 50,- per set


Met sportieve groet,

Materiaalcommissie van HCZwolle


Voor "Bruikleenovereenkomst ZAAL HCZwolle seizoen 2013-2014.pdf" klik hier
 
Hoofdsponsors
Adverteerders
Sponsors